SUWANNA'S THAISE KEUKEN VOLENDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 106 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Suwanna's Thaise Keuken Volendam. Meer weten? Ontdek meer

27 aug 2022 om 20:56 De bezorging duurde erg lang.. maar het was het wachten dubbel en dwars waard! Ik heb ontzettend lekker gegeten.
18 aug 2022 om 20:40 Altijd heerlijk en vriendelijke mensen
26 mei 2022 om 20:18 Heerlijk eten, en de laatste tijd op tijd of zelfs iets vroeger
14 mei 2022 om 8:04 Eten net als anders heerlijk, helaas moesten wij de bezorging wat minder punten geven als normaal wanneer men stipt op tijd of zelfs eerder is.
28 apr 2022 om 23:25 Heerlijk!!
10 apr 2022 om 21:44 Heel lekker eten en precies op de afgesproken tijd geleverd. Zeker een aanrader.
8 apr 2022 om 20:45 Zeer lekker eten en op tijd bezorgd door Emmy. Zeer lieve spontane dame. Eten was meer dan voldoende. Echter de prijs oo de site klopte niet. Er staat 15 euro voor de biefsruk met groenten en saus maar uiteindelijk betaalde ik 19.50.
3 apr 2022 om 21:05 Rijst waren ze vergeten bij de gerechten. Na ze gebeld te hebben kwam de rijst pas 3 kwartier later. Jammer
20 mrt 2022 om 17:27 Eten was prima, helaas helft van de loempia's vergeten...
27 feb 2022 om 21:40 Kwaliteit van het eten viel deze keer wat tegen. Dit in tegenstelling tot eerdere ervaringen. We hadden het maand menu voor 2personen besteld. De loempia's waren matig van smaak en de biefstuk was heel erg taai. Het kipgerecht was wel goed.
25 feb 2022 om 20:03 Comida muy picante para mi gusto. Pero muy buena de sabor .
20 feb 2022 om 8:42 net als anders top gerechten en goede bezorging